.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
بازتاب ویژه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا، تیتر یک تمام رسانه‌های رسمی جهان
واحد خبر کارگروه صلح و سازش // خبرگزاری رویترز: آیت‌الله خامنه‌ای «می‌گوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست».
روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز: آیت‌الله خامنه‌ای مذاکره ایران با رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».
خبرگزاری فرانسه: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمی‌کند».
رسانه آمریکایی بلومبرگ: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید توافق گذشته با آمریکا به تحریم‌های بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.
شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز: «رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد».
روزنامه تایمز اسرائیل: آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد.
شبکه Fox11 آمریکا: علی خامنه ای تیر ترامپ در تاریکی را خنثی کرد؛ او می‌گوید مذاکره شرافتمندانه وجود ندارد.
خبرگزاری Globe Eye News: رهبر ایران علی خامنه ای گفته اگر آمریکا حمله کند، به او حمله خواهیم، این رهبر بدون اینکه بترسد دشمن خودش را ترساند.
روزنامه جروزالم‌پست: آیت‌الله خامنه‌ای تهدید کرد «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض می‌کنیم».
شبکه تلویزیونی الغد عربستان: آیت‌الله خامنه‌ای آمریکا را به صورت رسمی تهدید کرد، هم منابع آمریکا در خاورمیانه و هم امنیت کشور آمریکا
شبکه الجزیره عربستان و اسرائیل: علی خامنه ای به صورت زنده و رسمی ترامپ را تهدید و مخالفت رسمی خود را با مذاکرات اعلام کرد
شبکه الحدث عربستان: علی خامنه‌ای یکی از شگفت انگیز ترین رهبران در جهان فعلی امروزه است
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی: واقعیت را نمی توان پنهان کرد؛ رهبر ایران مانند رهبران اسطورهای تمدن کره جنوبی و تمدن ایران باستان است. نه تسلیم می شوند و نه نگاه می‌کنند بلکه هم حمله و هم دفاع می کنند، این شگفت انگیز است
رسانه چشم جهان هندوستان: رهبر ایران علی خامنه‌ای تنها رهبری است که مردم هند بعد از رهبر خودشان او را قبول دارند، زیرا او جلوی حرف زور ایستاده است. / منبع : رسانه نو


:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : شنبه 20 بهمن 1403
.

چند روز بارندگی و سیل در اطراف رشت مرا همیشه متعجب می کند. شهری که معروف است به شهر باران چرا باید در هنگام بارندگی دچار چنین مسایلی شود.

به گزارش واحد خبر کارگروه صلخ و سازش ، دکتر حجت بقایی دبیر کارگروه صلح و سازش در شمال کشور و ( مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور ) در گفتگو با خبرنگاران ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان گفت: من متخصص این موارد نیستم ، اما به عنوان یک شهروند عادی این حق را دارم که حداقل نظر خود را بگویم.

در این چند روز به بهانه های مختلف با برخی مردم محلی گفتگو کردیم . جواب این سئوال بسیار ساده است .

چون مهندسین راه ، پلها را برای شهر باران طراحی و نصب نمی کنند ، و متخصصین ساختمان خانه ها را برای شهر باران نمی سازند .

دو مثال زنده می زنم ، که می توانید بروید ببینید ، که جواب این سئوال را واضح می دهند ، دو سیل همیشگی ، یکی سیل صومعه سرا در حوزه منطقه ضیابر ( حدودا روستاهای بهمبر، آقامحله، مازندران محله، تنیان، سیاه درویشان، شیخ محله، امندان و راجیر ) و دیگری سیل محله پیربازار ، حالا شما ببینیند همیشه هرگاه باران می بارد این دو منطقه و مناطق دیگر دچار سیل گرفتگی می شوند .

ولی در چند سال اخیر منطقه ضیابر و اطراف آن مشکلات کمتری برایشان پیش آمده است. و منطقه پیربازار با کوچکترین باران شدیدی دوباره سیل همه جا را می گیرد ، به طوری که امدادگران مجبورند با قایق کمک رسانی کنند.

حالا در منطقه ضیابر چه اتفاقی افتاده است.

دکتر بقایی با اشاره به تلاش برخی مسئولین محلی و مردم منطقه در ادامه افزود : در این منطقه دو اتفاق افتاده یکی از طرف مسئولین و دیگری از طرف مردم محلی ، با همت مسئولین منطقه لایروبی رودخانه های منطقه صومعه سرا خصوصا اطراف ضیابر تا حدود زیادی از جاری شدن سیل جلوگیری کرده است. و در کنار آن در این رودخانه ها پلهایی برای تردد به دلیل عدم اقلیم شناسی این پلها به صورت تخت نصب شده اند. در صورتیکه پلهای مناطق شمالی باید به صورت خمیده باشد. می دانید چرا ؟ به خاطر اینکه در موقع جاری شدن سیل آب با خود علاوه بر آشغالهای سر راه ، قطعات کوچک و بزرگ درختان را نیز با خود می آورد. و این قطعات زیر پلها گیر کرده و به مرور مانند سد عمل می کنند.

برای رفع این مشکل محلیهای ضیابر نمی دانم چه افرادی ، ولی ایشان این چوبها را از زیر پل جمع می کنند و مانع آبگرفتگی در زیر پل می شوند و بدین ترتیب در این دو سه سال اخیر در این منطقه کمتر سیل به آن شدت جاری شده است.

و اما در منطقه پیربازار پل پیربازار همچنان استوار ایستاده است ، و در هنگام بارندگی جلوی قطعات چوب و درختان را می گیرد. و همانطور که می دانید قطعات درختان روی آب حرکت می کنند و وفقط کافی است دو قطعه بزرگ پشت پل گیر کند تا تمامی زباله ها و خاک و خاشاک همراه آب پشت آن جمع شده و سیل راه بیفتد . و از طرف دیگر نمی دانم لایروبی این رودخانه به چه صورت انجام می گیرد .

دقت کرده باشید اکثر پلهای گیلان به صورت هلالی درست شده اند و علت هلالی بودن پلها اقلیم باران خیز و رودخانه های خروشان منطقه بوده است نه قشنگی آنها .

ایشان در پایان این گفتگوی کوتاه گفت :امیدوارم مسیرهای رودخانه ها به تالاب و دریا با ساخت و سازها و تنگ کردن عرض رودها و ساختن پلهای تخت و ضخیم ، مسدود نشود. و لایروبی هم اگر به موقع انجام شود که بهتر . و دیگر شاهد این گونه سیلابها نباشیم .



:: برچسب‌ها: سیل , سیل رشت , دکتر بقایی , سیل صومعه سرا , سیل گیلان , حجت بقایی , سیل پیربازار , پل , پلهای گیلان , لایروبی , رودخانه , گیلان , رشت , صومعه سرا , ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : شنبه 20 بهمن 1403
.

به گزارش خبرنگار ویرگول ادبیات ، ترانه کارگرم در پایگاه ادبی شعر نو منتشر شد.این ترانه سروده حجت بقایی است. و در کارگاه ترانه سروده شده که به همراه دو شعر قدیمی با موضوع پیامبران در هفته جاری در رسانه ها منتشر شد. #ترانه_کارگر
#شعر_فارسی
#حجت_بقایی
#ترانه_ایرانی
#ادبیات_فارسی
#شاعر_ایرانی
#شعر_نو
#ترانه_کارگرم


https://shereno.com/80473/72468/674548.html



:: برچسب‌ها: ترانه فارسی , ترانه کارگر , ترانه کارگرم , شاعر ایرانی , شعر نو , ترانه , حجت بقایی , ادبیات فارسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : سه شنبه 14 بهمن 1403
.
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : سه شنبه 13 بهمن 1403
.

واحد خبر کارگروه صلح و سازش // دکتر حجت بقایی به مناسبت مبعث دو شعر قدیمی خود را با موضوع پیامبران منتشر کرد.

اسامی اشعار به نامهای ( پیامبران اولوالعزم ) و ( پیامبران عرب ) می باشند. دکتر بقایی در باره این اشعار نوشت.

از این دست نوشته ها در دوران راهنمایی سرکلاس زیاد می خواندم.

آخرین کتاب یادگاری دوران نوجوانی ام را به پسرم دادم (نوشته استاد فائقی) و در لابلای آن دست نوشته های آن دوران بود.

در این جا آرشیو می کنم. تا بعدها خودم دوباره مطالعه کنم . اگر هم کسی استفاده کرد بهتر .

این نوشته ها را فقط سر کلاس می خواندم . و جایی ارائه نکردم . چون از حد همان کلاس هم زیاد بود. ولی برای خودم نوشته های سالهای دورم جذاب است.

برای مطالعه اشعار روی نام اشعار کلیک نمایید.



:: برچسب‌ها: شعر فارسی , حجت بقایی , پیامبران اولوالعزم , پیامبران عرب , شعر پیامبر , شاعر ایرانی , دکتر بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : سه شنبه 9 بهمن 1403
.

واحد خبر کارگروه صلح و سازش // دکتر حجت بقایی ، مشاور تحقیق و توسعه

( آموزش دیده نزد برترین اساتید و هم نشین مردم کوچه ، بازار )

( حدود شش سال هفته ای یک شب ، زندگی در کنار کودکان خیابانی و کارتن خوابها به بهانه پژوهش مشترک اجتماعی برای صداوسیما و ناجا )

( حدود شش سال تحقیق و پژوهش در زمینه مسایل جنوب کشور از خرمشهر تا چابهار )

( با سابقه چند سال مدیریت در بخش های دولتی و خصوصی )

به بهانه های مختلف آشنایی ، همکاری و دوستی با اساتید و نخبگان در سرتاسر ایران ،

گزارشگر ، محقق ، خبرنگار ، تکنسین فنی ، ، ،

( همراه شما در تحقیق و توسعه )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: برچسب‌ها: مشاور تحقیق وتوسعه , دکتربقایی , کارگاه مدیریت , کارگاه اموزشی , حجت بقایی , عکس , پوستر , انتخابات , میزگرد , سمینار تخصصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : پنج شنبه 7 بهمن 1403
.

واحد خبر کارگروه صلح و سارزش // دکتر بقایی عضو کارگروه در کانال شخصی خود نوشت : (( گاهی آدم باید سکوت کند، سکوت کن و بی خیال حق شو و گرنه . . . . . . ))

گزیده کارگاه : 17 سال سکوت ---

از این دست کارگاهها دیگه برگزار نمی کنم .

بین 1394 الی 1400 که به دنبال اثبات حقوق چند کارگر ( دست بوس تمامی کارگران زحمتکش هستم ) بودم، خیلی برام سخت گذشت، و آنجا سعی کردم به ایشان سکوت را بیاموزم، هرچند حقوق خودم ضایع شد و من پس از سالها اعتراض سکوت کردم، کاش از همان ابتدا می دانستم گوش شنوایی نیست ، و دوستان، اساتید و اطرافیانم را به زحمت نمی انداختم ...

اگر بخواهم دوباره این موضوع را مطرح کنم این دفعه عنوان کارگاه را خواهم گذاشت :

[[ سکوت یعنی سلامتی ]]

هرچند ترجیح می دهم ، حسم را با یادآوری ظلم به کارگران خراب نکنم. خلاصه این کارگاه قدیمیه . ولی مخاطبین بسیاری دارم که این مباحث را دوست دارند.

این کار ( تدوین این کلیپ زیبا ) را چند تن از دوستانم آماده کرده اند. که برام درست کرده اند. ضمن سپاس از ایشان ، جهت استفاده منتشر می کنم.

البته بیشتر خاطره بازیه ...

#کارگاه_سکوت

#17_سال_سکوت

#مشاور_تحقیق_و_توسعه

#کارگاه_آموزشی

#کارگاه_مدیریت

#حجت_بقایی

#سمینار

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: کارگاه آموزشی , سکوت یعنی سلامتی , دکتر بقایی , 17 سال سکوت , کارگاه سکوت , حجت بقایی , مشاور تحقیق و توسعه , ویدیو , ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : دو شنبه 1 بهمن 1403
.

دکتر حجت بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس از طراحی کارگاه ویژه در آینده خبر داد. دکتر بقایی گفت: سه خصلت نسل بشر را نابود می کند، که از این نقطه ضعف کسانی که بخواهند سرزمینی را محو کنند استفاده می کنند. انحصار، تعصب، و نژادپرستی.  انحصار فقط تعداد انگشت شمار را بشر می داند. […]

 
واحد خبر کارگروه صلح و سازش //دکتر حجت بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس از طراحی کارگاه ویژه در آینده خبر داد.

دکتر بقایی گفت: سه خصلت نسل بشر را نابود می کند، که از این نقطه ضعف کسانی که بخواهند سرزمینی را محو کنند استفاده می کنند. انحصار، تعصب، و نژادپرستی. 

انحصار فقط تعداد انگشت شمار را بشر می داند.
 
تعصب فقط افراد هم عقیده را بشر می داند. 
 
و نژاد پرست فقط افراد هم نژاد خود را از جنس بشر می داند.
 
منشا هر سه خصلت تعصب است، یعنی تعصب به انحصار یا نژادپرستی ختم خواهد شد و خلاصه تعریف تعصب یعنی آدم متعصب گمان می کند عقیده او مقدس ترین، یا بهترین عقیده است و یا گاهی خیلی بیشتر فکر می کند عقیده او تنها عقیده موجود است و باقی عقاید یا دروغین هستند و یا باید با عقیده او همراه شوند وگرنه باید نابود شوند.
 
این در حالی است که فرد متعصب حتی وقتی متوجه می شود عقیده اش یا هدفش اشتباه است، باز نمی تواند از آن دست بکشد.
 
بقایی افزود: بی‌تردید اساسی‌ترین پایه عبودیت و بندگی خدا تسلیم و تواضع در برابر حق است و به عکس هرگونه تعصب و لجاجت مایه دوری از حق و محروم شدن از سعادت است. تعصب به معنی «وابستگی غیرمنطقی به چیزی‌» تا آنجا که انسان حق را فدای آن کند و لجاجت‌ به معنی اصرار بر چیزی است‌ به گونه‌ای که منطق و عقل را زیر پا بگذرار، ثمره این دو شجره خبیثه نیز «تقلید کورکورانه‌» است که سد راه پیشرفت و تکامل انسان‌هاست.
 
هنگامی که به تاریخ انبیای بزرگ بازمی‌گردیم و علل انحراف و گمراهی اقوام پیشین را مورد بررسی قرار می‌دهیم به خوبی می‌توان دریافت که این سه امر (تعصب و لجاجت و تقلید کورکورانه) نقش اصلی را در انحراف آنها داشته است و یک برنامه عام برای همه اقوام زشت‌کار پیشین بوده است، آنها به خاطر وابستگی شدید به افکار و برنامه‌های خرافی، و لجاجت و اصرار بر آنها، چشم و گوش بسته به پیروی نیاکان‌شان ادامه می‌دادند و به این طریق، خرافات بی‌اساس از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شد، وصدای دلنشین مردان الهی که برای هدایت آنها آمده بودند، در میان نعره‌های جاهلانه آنان گم می‌شد.
 
وی در ادامه گفت: من همان طور که در کارگاهها هم ذکر می کنم، در این زمینه صاحب نظر نیستم و فقط آنچه را که می دانم در کنار مطالعاتی که داشتم در کنار هم قرار می دهم. در کارگاههایی که اجرا می کنیم اغلب به مواردی که در مدیریت تاثیرگذار است اشاره می کنیم و به برخی موارد به طور مفصل می پردازیم. بحث می کنیم، سئوال می کنیم، موشکافی می کنیم و تجربیات مدیران و اساتید را جویا می شویم، این خوب است، و خیلی مواقع خودمان هم یاد می گیریم، و تعصب از اینجا آغاز می شود، مثلا اکثر دوستان و اساتید مرا مورد شماتت قرار می دهند و بسیاری از آنها با من قطع رابطه کرده اند. بابت همین تعصبی که روی من و تجربیاتم داشتند. در صورتی که من بدون تعارف خودم گمان می کنم هیچ نمی دانم و هیچ نیستم.
آنها معتقدند من نباید اینجا باشم. و این در حالی است که ایشان خودشان برای من (این من استعاری است) هیچ کاری نمی کنند. خوب اگر جای من اینجا نیست، پس کجاست؟
ببینید گاه افراد چنان به تعصب می رسند که آموخته هایشان آنها را از سرزمینشان، از خانواده شان، از آرامششان دور می کند. آنها متعصب شده اند که حتما باید بروند، حتما باید از این دانش استفاده کنند، به هر قیمتی که شده. خوب این یک جاییش خوب است و خیلی جاهایش غلط! 
می پرسید چرا؟
چون این استفاده از دانش است یا استفاده دانش از شما، خیلی از افراد را دیده ام و شما هم دیده اید که به خاطر استفاده از علم، خانواده هایشان از هم پاشیده، شرکتهایی را نابود کرده اند. چه افرادی که پس از این اتفاقات می میرند، و شمایی که به خاطر علم هر کاری می کنید، اصلا مقصر نیستید و دارید در گسترش علم تلاش می کنید. این تعصب واژه پیچیده ای است و اغلب افراد متعصب بودن خود را قبول ندارند.
ذکتر بقایی گفت: در ادامه قبل از اینکه به شرایط بوجود آمدن تعصب بپردازیم، در ابتدا یک فرمول را به خاطر داشته باشید:
تعصب = انحصار = نژادپرستی
نژادپرستی = تعصب = انحصار
انحصار = نژادپرستی = تعصب
تعصب بسیار ساده بوجود می آید و در هر صورت آسیب می زند. تعصب خوب هم ممکن است داشته باشیم ولی تعصب و انحصار و نژاد پرستی فاصله هایی بسیار کوچک باهم دارند و شدیدا به هم وابسته اند.
مثلا شهید مطهری در کتاب اسلام و مسئله ملیت ص۴۲ مثالی از روش پیامبر (ص) در پیشگیری از تعصب ذکر کرده است:
پیغمبر (ص) راجع به این مسئله حساسیت نشان مى‌داده است و نمى‌گذاشت کوچکترین بروز تعصب قومى در میان مردم پیدا بشود. در سنن ابى‌داود مى‌نویسد در جنگ احد یک غلام ایرانى جزو مسلمین بود؛ در یک حمله‌اى که کرد حریف را زد و بعد به عنوان حماسه و افتخار گفت: «أنا الغلامُ الفارسى» منم یک جوان ایرانى. تا این حرف را گفت، پیغمبر (ص) جلو آمد و فرمود: دیگر این حرف را نزن، بگو «أنا الغلامُ الانصارى». منم جوانى که از انصار اسلام هستم، چرا؟ چون پیغمبر (ص) مى‌دانست تا او بگوید أنا الغلام الفارسى، آن دیگرى مى‌گوید أنا الغلام العربى. (مثال برای تعصب و نژادپرستی)
و یا شما به عنوان فروشنده، تاجر و بازرگان می آیید محصولی تولید می کنید و کم کم با کیفیت، قدرت، کنار زدن رقیبان، بازار را در اختیار می گیرید. این بازار را گرفتن اولا به چه قیمتی و دوما با چه ترفندی صورت می گیرید. به این می گویند انحصار که خود در اجتماع موجب مضررات بسیاری خواهد بود و این انحصار باعث می شود که برخی افراد نسبت به محصول و کالای شما متعصب شوند. و این تعصب دو حالت دارد یا اینکه متعصبند که از آن دفاع کنند چون نان و روزیشان است و اگر نباشد آنها صدمه خواهند دید و در صورت دوم متعصبند که آن را نابود کنند و از آن دوری می جویند، چرا که گمان می کنند این شرکت با محصولات و کالاهایش نان آنها را آجر کرده است. (مثال برای تعصب و انحصار)

ایشان در پایان عنوان کرد که منتظر نظرات و راهنماییهای پژوهشگران، اساتید گرانقدر برای طراحی و برگزاری پربارتر این کارگاهها هستند.

منبع : پایگاه خبری آبتاب



:: برچسب‌ها: تعصب , نسل بشر , انحصار , پژوهشگر , نژادپرستی , مطالعه اجتماعی , آبتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : شنبه 30 دی 1403
.

فراخوان یک پژوهشگر ایرانی ، جهت همکاری با محققین و پژوهشگران در حوزه های مختلف و حضور در کنفرانسهای بین المللی

به گزارش واحد خبر کارگروه صلح و سازش و به نقل از مجله اینترنتی کارگاه آموزشی ، دکتر بقایی با انتشار پستی در کانال ایتای خود از همکاری در برگزاری کنفرانسهای تخصصی بین المللی خبر داد و از محققین و پژوهشگزان علاقمند جهت شرکت در کنفرانسها دعوت کرد.
در متن منتشره آمده است :
باسلام و احترام . به اطلاع کلیه اساتید ، دانشجویان ، پژوهشگران ، علاقمندان گرامی می رساند که دوره جدید همکاری ما با شما جهت شرکت در کنفرانسهای بین المللی در زمینه های روابط عمومی - ارتباطات - رسانه - علوم مهندسی - مدیریت و حسابداری و بانکداری - علوم وررشب - تربیت بدنی - تحقیقات - فناوری اطلاعات - روانشناسی - علوم تربیتی - علوم اجتماعی - مامایی، زنان و نازایی آغاز شده است .
پژوهشگران محترم می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال اصل مقاله اقدام نمایند.مهلت ارسال مقالات تاریخ 1403/11/05 -
جهت مشارکت و همراهی در نگارش ، پژوهش ، تحقیق و ارسال مقالات و شرکت در کنفرانسها با ما تماس بگیرید .
ارادتمند : حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه )

- - -
منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: فراخوان مقاله , کنفرانس بین المللی , پژوهشگران ایرانی , حجت بقایی , دکتر بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : شنبه 27 دی 1403
.

کارگروه تحقیق و توسعه ، تولیدات بدون کارخانه ،،،

(( مجمع کارآفرینان ایرانی از دریای خزر تا خلیج همیشه فارس ))

طراحی و اجرا : دکتر حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه )

با مجوزهای لازم از : (( وزارت صنایع - وزارت کار - وزارت صنعت،معدن،تجارت - وزارت تعاون - وزارت علوم - سازمان فنی و حرفه ای )) ---

همراهی در ایده پردازی - پرورش ایده - تولید -بازاریابی - تبلیغات - فروش ---

 

به زودی

گزیده سوابق در این زمینه :::

از ۱۳۸۲ طراح و مجری : کارگروه تحقیق و توسعه سلامتی بدون پزشک ///

از ۱۳۸۹ کارگروه تحقیق و توسعه حل مسایل حقوقی قبل از دادگاه و بدون وکیل ///

از ۱۳۹۰ کارگروه تحقیق و توسعه ، مدیریت بدون حکم و پشت میزنشینی ///



:: برچسب‌ها: کارگروه تحقیق وتوسعه , تولید بدون کارخانه , حجت بقایی , مشاور تحقیق و توسعه , ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : صلح جوی رسانه ای
ت : شنبه 24 دی 1403
.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی